مواد لازم
سیبزمینی کوچک................ 10 تا 15 عدد
تمر هندی.................. 1 پیمانه
پیاز.................... 1 عدد
ادویه تند................... یکدوم قاشق چایخوری
پودر هل.................. یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه.................1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی.................. یکدوم قاشق سوپخوری
تخممرغ................... 4 عدد
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
خورشت ششانداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی
روشتهیه
سیبزمینیها را با پوست بپزید و بعد پوست آنها را بگیرید. تمر هندی را با 2 پیمانه آب خیس کرده و صاف کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و به آن ادویه، هل و زردچوبه بزنید، سپس تمر هندی و رب گوجه را مخلوط و اضافه کنید و بگذارید بجوشد، بعد از جوشیدن سیبزمینیها را بیفزایید، سپس تخممرغها را در ظرف بشکنید و درِ قابلمه را بگذارید تا ببندد و با نان سرو نمایید.