Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:19

27
تیر
کاتوغ تخم‌مرغ جنوبی

کاتوغ تخم‌مرغ جنوبی

سیب‌زمینی‌ها را با پوست بپزید و بعد پوست آن‌ها را بگیرید. تمر هندی را با 2 پیمانه آب خیس کرده و صاف کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و به آن ادویه، هل و زردچوبه بزنید، سپس تمر هندی و رب گوجه را مخلوط و اضافه کنید و بگذارید بجوشد

مواد لازم

سیب‌زمینی کوچک................ 10 تا 15 عدد

تمر هندی.................. 1 پیمانه

پیاز.................... 1 عدد

ادویه تند................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر هل.................. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

زردچوبه.................1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی.................. یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ................... 4 عدد

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

 

 

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌ها را با پوست بپزید و بعد پوست آن‌ها را بگیرید. تمر هندی را با 2 پیمانه آب خیس کرده و صاف کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و به آن ادویه، هل و زردچوبه بزنید، سپس تمر هندی و رب گوجه را مخلوط و اضافه کنید و بگذارید بجوشد، بعد از جوشیدن سیب‌زمینی‌ها را بیفزایید، سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرف بشکنید و درِ قابلمه را بگذارید تا ببندد و با نان سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، تمر هندی، تخم‌مرغ، رب گوجه‌فرنگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز