مواد لازم
سینه مرغ ................1 عدد
پیاز.................. 1 عدد
پیاز خلالیخردشده................... 3 عدد
آلو قیسی.................. 500 گرم
کشمش (در صورت تمایل)....................... یکدوم پیمانه
مغز گردو خردشده (در صورت تمایل).................... 1 پیمانه
کره.................. 100 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مایع...................... به مقدار لازم
شکر.................. 3 قاشق سوپخوری
برنج.................... 3 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی
روشتهیه
مرغ را با یک عدد پیاز، نمک و فلفل بپزید و کنار بگذارید. پیازهای خلالی را در روغن مایع سرخ کرده و زردچوبه بزنید. نیمی از پیازها را با آلوقیسی همراه با آب مرغ بپزید. کشمش را در کره سرخ کنید. گردو را هم کمی در کره تفت دهید. این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد. بقیه پیازها را در ظرف ریخته و آلوقیسی را روی آن بریزید و مرغ پخته را تکهتکه کرده و روی خورشت بریزید، خورشت را بچشید و در صورت نیاز شکر را اضافه کنید (با توجه به ذائقه). میتوانید روی غذا پیازداغ، کشمش و گردو ریخته و همراه با پلو سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت به و آلو اصفهانطرز تهیه قیمه نثار قزوینی
یادآوری
پختن این غذا در زمان عزاداریهای ماه محرم و صفر رواج دارد.
این خورشت بدون کشمش و گردو هم طبخ میشود.