Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:43

30
تیر
کباب شامی

کباب شامی

گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه آرد نخودچی و تخم‌مرغ را افزوده و مجدداً دستگاه را روش کنید. حالا مخلوط فراهم کرده را در ظرف دیگری بریزید، زعفران و بیکینگ‌پودر را بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخکرده ..................... 500 گرم

پیاز خرد کرده................ یک عدد بزرگ

نمک و فلفل................ به میزان لازم

زردچوبه ................... یک قاشق چایخوری

آرد نخودچی.................. 300 گرم

تخم‌مرغ...............3 عدد

زعفران حلکرده................ 2 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر ................ 1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخکردنی...........  به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه کتلت پاکستانی

 

 

روش تهیه

گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه آرد نخودچی و تخم‌مرغ را افزوده و مجدداً دستگاه را روش کنید. حالا مخلوط فراهم کرده را در ظرف دیگری بریزید، زعفران و بیکینگ‌پودر را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه نسبتا نرمی حاصل شود. سپس روغن را در تابه بریزید و هر بار از مواد به اندازة یک نارنگی برداشته در دست فرم دهید و در مرکز آن سوراخی ایجاد کنید و در روغن داغ دو طرف آن را سرخ کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، کباب، آموزش آشپزی، شامی کباب، شامی، شامی گیلانی، طرز تهیه شامی تعداد بازديد: 149 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز