مواد لازم
برنج.................. 1 پیمانه
پیاز سفید، نگینیخردشده.................. 1 عدد
روغن زیتون.............. 4 قاشق سوپخوری
سبزیجات معطر خردشده................ 1 پیمانه
دانه صنوبر............... 1 قاشق چایخوری
کشمش.................. 1 قاشق چایخوری
دارچین.................... 1 پنسه
نمک، فلفل سیاه و فلفل شیرین...................... به مقدار لازم
فلفل کاپی..................... 15 عدد
برگ چغندر شستهشده (برای کف قابلمه)..................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک
روشتهیه
برنج را شسته و 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و آبکش نمایید. پیاز را در 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون سرخ کنید، وقتی طلایی شد برنج را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس بقیه مواد (به جز فلفل کاپی و برگ چغندر) را اضافه کرده و یک پیمانه آب هم بیفزایید و هم بزنید، وقتی آب کشیده شد دمکنی بگذارید، دو دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. درِ فلفلهای کاپی را با دقت برش داده و کنار بگذارید و داخل فلفلها را خالی کنید. داخل فلفلها را با مواد آماده شده پرکنید، میتوانید درِ فلفلها را روی آنها قرار دهید. کف قابلمه را با برگهای چغندر بپوشانید و روی برگها دلمهها را بچینید، بقیه روغن زیتون را روی دلمهها ریخته و در قابلمه تا نصف دلمهها آب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید، ابتدا با حرارت زیاد و پس از جوشیدن آب با شعله کم به مدت 15 دقیقه بپزید.
منبع : شور و شیرین