Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

18
تیر
دلمه فلفل کاپی

دلمه فلفل کاپی

برنج را شسته و 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و آب‌کش نمایید. پیاز را در 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون سرخ کنید، وقتی طلایی شد برنج را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس بقیه مواد (به جز فلفل کاپی و برگ چغندر) را اضافه کرده

مواد لازم

برنج.................. 1 پیمانه

پیاز سفید، نگینی‌خردشده.................. 1 عدد

روغن زیتون.............. 4 قاشق سوپ‌خوری

سبزی‌جات معطر خردشده................ 1 پیمانه

دانه صنوبر............... 1 قاشق چای‌خوری

کشمش.................. 1 قاشق چای‌خوری

دارچین.................... 1 پنسه

نمک، فلفل سیاه و فلفل شیرین...................... به مقدار لازم

فلفل کاپی..................... 15 عدد

برگ چغندر شسته‌شده (برای کف قابلمه)..................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

روش‌تهیه

برنج را شسته و 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و آب‌کش نمایید. پیاز را در 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون سرخ کنید، وقتی طلایی شد برنج را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس بقیه مواد (به جز فلفل کاپی و برگ چغندر) را اضافه کرده و یک پیمانه آب هم بیفزایید و هم بزنید، وقتی آب کشیده شد دم‌کنی بگذارید، دو دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. درِ فلفل‌های کاپی را با دقت برش داده و کنار بگذارید و داخل فلفل‌ها را خالی کنید. داخل فلفل‌ها را با مواد آماده شده پرکنید، می‌توانید درِ فلفل‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. کف قابلمه را با برگ‌های چغندر بپوشانید و روی برگ‌ها دلمه‌ها را بچینید، بقیه روغن زیتون را روی دلمه‌ها ریخته و در قابلمه تا نصف دلمه‌ها آب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید، ابتدا با حرارت زیاد و پس از جوشیدن آب با شعله کم به مدت 15 دقیقه بپزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دلمه، روغن زیتون، طرز تهیه دلمه تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز