مواد لازم برای 4-6 نفر
مایه خمیر.................۱ قاشق سوپخوری (10 گرم)
شکر................۱ قاشق سوپخوری
آب ولرم...................۱۲۰ میلیلیتر
نمک...................یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع................۵۰ میلیلیتر
تخم مرغ همزده.....................۱ عدد
فلفل سیاه....................یکدوم قاشق چایخوری
آرد..................۳۰۰ گرم (2 پیمانه)
مواد میانی
بادمجان قلمی.................. ۳ عدد
گوجه فرنگی................... ۲ عدد
پنیر موزارلای ورقهای دالیا ...............۵ ورق
روغن مخصوص سرخکردنی.................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کیش کدوی حلوایی+طرز تهیه
روشتهیه
بادمجانها را بشوئید و از طول ورقهای خرد کنید. آنگاه بادمجانها را با نمک آغشته کنید و در صافی بریزید. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان بافتی بادمجانها خارج شود. حالا با هولة کاغذی آشپزخانه خشک کرده و در روغن سرخ کنید. سپس از خمیر یک چانه 400 گرمی از خمیر برداشته و آن را به شکل مستطیل به ابعاد 40×60 سانتیمتر پهن کنید و از قسمت طول به نوارهای 5 سانتیمتری برش بزنید و از لبه خمیر 2 سانت فاصله داده و سپس به ترتیب بادمجان، پنیر و گوجهفرنگی را روی هر یک از نوارها قرار دهید و آن را بپیچید. انتهای هر کار را با قلمو کمی مرطوب کنید تا خمیر باز نشود. اینک رولهای فراهمکرده را در قالب مافین قرار دهید و 10 دقیقه کنار بگذارید. حالا با یک عدد زرده تخممرغ، زعفران و روغن مایع که از قبل آماده کردهاید، خمیر را رومال کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 20- 25 دقیقه بپزید تا زمانی که لبههای خمیر طلایی شود.
بیشتربخوانید:
مافین فرانسوی +طرز تهیه
طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
روش تهیه خمیر
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید تا فعال شود. آنگاه در ظرف مناسبی تخممرغ، روغن، نمک، فلفل و مایه خمیر را بریزید. سپس آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود و به دست نچسبد. خمیر را در ظرف مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.