مواد لازم برای 4 نفر
پیاز داغ...................... 1 قاشق غذاخوری
روغن.................. 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده.................... 150 گرم
رب گوجهفرنگی.................... 1 قاشق سوپخوری
قارچ خرد کرده................... 100 گرم
فلفل دلمه رنگی خرد کرده....................1 عدد متوسط (100 گرم)
کنسرو ذرت................. 100 گرم
نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و جوز هندی................... به میزان لازم
ریحان خشک................... 1 قاشق سوپخوری
پاستای پخته و آبکش کرده....................400 گرم
پنیر موزارلای دالیا.................. 200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
گراتن بادمجان با سیب زمینی +طرز تهیه
روشتهیه
پیاز و روغن را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه گوشت و رب را بیفزایید و کمی تفت دهید. حالا قارچ، فلفل دلمه، ذرت و ادویه جات را به مایه اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزد. سپس در ظرف مناسبی یک لایه پاستا و یک لایه از مایه گوشتی و قدری پنیر بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید، روی لایه آخر پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بهمدت 20 دقیقه قرار دهید.