سیر: نصف حبه
سس خردل: یک قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: نصف قاشق چایخوری
عسل: یک قاشق چایخوری
موسیر تازه ریز و له شده: یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون: نصف پیمانه
آب لیمو ترش تازه : ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
طرز تهیه سس رژیمی سیر و خردل
نصف یک حبه سیر را رنده ریز کنید.
موسیر ریز و له شده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به آن بیفزایید.
پوست لیموترش رنده شده را در ظرفی بریزید.
سپس آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید .
هسته های لیمو را بگیرید ولی پالپهای آن باقی بماند.
خردل را اضافه کنید و سپس عسل را به آن بیفزایید.
روغن زیتون را کم کم اضافه کنید. منظور از کم کم این است که به یکباره نریزید بلکه به آرامی اضافه کنید و سس را هم بزنید.
مواد سس را مخلوط کنید تا مایه یکدستی به دست آید و سس لیمو و خردل آماده شود.
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
پاستا با مرغ و سس پستو ؛ یک غذا با طعمی استثنایی
نکات مهم در تهیه سس رژیمی سیر و خردل
برای تهیه این سس مواد خاصی لازم نیست و در کمترین زمان همراه با لیمو و خردل می توان آن را تهیه کرد.
بهتر است از سس خردل با کیفیت استفاده کنید تا طعم و مزه سس خاص و متفاوت شود.
اگر دوست ندارید تکه های سیر زیر زبان تان بیاید سیر را با خرد کن کاملا له کنید.
برای مخلوط کردن مواد لازم نیست از همزن دستی یا برقی استفاده کنید، می توانید تمام مواد را در شیشه ای دردار بریزید و بعد از اضافه کردن تمام مواد شیشه را محکم تکان دهید تا سس آماده شود.
از آن جا که سس لیمو و خردل با سالاد خورده می شود ضرورتی ندارد که مراحل مخلوط کردن آن با میکسر انجام شود.
می توانید در یک کاسه و به وسیله یک قاشق آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید.