مواد لازم
گوشت چرخکرده.................500 گرم
پیاز رندهشده...............2 عدد
سیر رندهشده................2 حبه
تخممرغ..............1 عدد
آرد سوخاری...................یکچهارم پیمانه
آب (در صورت نیاز)..................یکچهارم پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زیره.................. به مقدار دلخواه
سیبزمینی.................4-5 عدد
گوجهفرنگی................... 2 عدد
فلفل سبز.............. 4-5 عدد
رب گوجهفرنگی.................1 قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی...............یکچهارم پیمانه
جعفری................ چند شاخه
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
روشتهیه
پیاز و سیر را با گوشت مخلوط کنید، تخممرغ، آرد سوخاری، آب و ادویهها را هم افزوده و خوب ورز دهید. گوشت آمادهشده را مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سیبزمینیها را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید. ابتدا سیبزمینی را در روغن سرخ کنید و سپس از مخلوط گوشت تکههایی کنده و در دست شکل دهید و دو طرف آنها را هم در روغن سرخ کنید.
در ظرف پیرکس کوفتهها و سیبزمینیهای سرخشده را بچینید و بین آنها گوجهفرنگی و فلفل سبز خردشده بگذارید. در کاسهای رب گوجه را در آب گوجهفرنگی حل کنید، یک پیمانه آب هم افزوده و این سس را روی مواد داخل پیرکس بچرخانید. روی ظرف پیرکس را با کاغذ روغنی بپوشانید و ظرف را به مدت تقریباً 30 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در پایان با جعفری خردشده تزیین نمایید.