Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:07

11
تیر
کوفته‌ی ازمیر

کوفته‌ی ازمیر

پیاز و سیر را با گوشت مخلوط کنید، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، آب و ادویه‌ها را هم افزوده و خوب ورز دهید. گوشت آماده‌شده را مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده.................500 گرم

پیاز رنده‌شده...............2 عدد

سیر رنده‌شده................2 حبه

تخم‌مرغ..............1 عدد

آرد سوخاری...................یک‌چهارم پیمانه

آب (در صورت نیاز)..................یک‌چهارم پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زیره.................. به مقدار دلخواه

سیب‌زمینی.................4-5 عدد

گوجه‌فرنگی................... 2 عدد

فلفل سبز.............. 4-5 عدد

رب گوجه‌فرنگی.................1 قاشق چای‌خوری

آب گوجه‌فرنگی...............یک‌چهارم پیمانه

جعفری................ چند شاخه

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

روش‌تهیه

پیاز و سیر را با گوشت مخلوط کنید، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، آب و ادویه‌ها را هم افزوده و خوب ورز دهید. گوشت آماده‌شده را مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید. ابتدا سیب‌زمینی‌ را در روغن سرخ کنید و سپس از مخلوط گوشت تکه‌هایی کنده و در دست شکل دهید و دو طرف آن‌ها را هم در روغن سرخ کنید.

در ظرف پیرکس کوفته‌ها و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را بچینید و بین آن‌ها گوجه‌فرنگی و فلفل سبز خردشده بگذارید. در کاسه‌ای رب گوجه را در آب گوجه‌فرنگی حل کنید، یک پیمانه آب هم افزوده و این سس را روی مواد داخل پیرکس بچرخانید. روی ظرف پیرکس را با کاغذ روغنی بپوشانید و ظرف را به مدت تقریباً 30 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. در پایان با جعفری خردشده تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوفته، طرز تهیه کوفته، وا رفتن کوفته تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز