مواد لازم
بادنجان ضخیم یا دلمهای............... 3 عدد
گوشت چرخکرده................. 350 گرم
پیاز خردشده................. 1 عدد
فلفل سبز خردشده................ 2 عدد
رب گوجه ..................2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی بزرگ، رندهشده............... 2 عدد
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ترکیهای (پول بیبر) ...................به مقدار لازم
روغن................. به مقدار لازم
پنیر موتزارلای رندهشده.................... 1 پیمانه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
مواد برای سس:
رب گوجه.................... 1 قاشق سوپخوری
آب جوش................. یکدوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد قارچ با سس ماست
روشتهیه
بادنجانها را راهراه پوست گرفته و حلقهای خرد کنید و در آب نمک به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. کمی روغن در تابه ریخته و گوشت را در آن تفت دهید، هنگامی که آب گوشت کشیده شد پیاز را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید، رب گوجه را هم افزوده و تفت دهید و در آخر گوجه را به غذا بیفزایید، نمک و ادویه زده و درِ ماهیتابه را بگذارید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. بادنجانها را که از آب نمک خارج کردهاید خشک کرده و در روغن سرخ کنید. بادنجانهای سرخشده را در ظرف پیرکس بچینید. روی هر حلقه بادنجان کمی از مواد گوشتی و سپس پنیر ریخته و با بادنجان دیگری روی آن را بپوشانید. روی بادنجان به دلخواه گوجهفرنگی و فلفل گذاشته و سس (مخلوط رب و آب جوش) را روی مواد بریزید و در پایان به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
منبع : شور و شیرین