غذالند: مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.
این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین المللی را در منزل طبخ کنید.
طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد. مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.
این غذا نیز برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به مچبوس مرغ، باچانگای گوشت، دمی لخلاخ، پلو مرغ و قارچ، دونر مرغ، پنینی مرغ، شامی پلو و… اشاره کرد.
بیشتربخوانید:
مقلوبه
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
سینه مرغ: ۱ عدد
بادمجان: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
خورش کاری بادمجان ؛ یک خورش پر ادویه
بریانی مرغ و سبزیجات ؛ یک غذای خوشمزه هندی
خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی
مراحل
ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
سپس سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و تفت دهید.
سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.
سپس مرغ ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.
رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.
سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.
بادمجان و سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید.
زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.
سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.
برنج را به صورت آبکش آماده کنید.
مایه زعفران را به مرغ ها بمالید و طعم دار کنید.
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را در قابلمه بچینید.
سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی مرغ ها بچینید.
سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.
در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. نوش جان!