Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:28

23
خرداد
مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

غذالند: مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

 

این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین‌ المللی را در منزل طبخ کنید.

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد. مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.

این غذا نیز برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به مچبوس مرغ، باچانگای گوشت، دمی لخلاخ، پلو مرغ و قارچ، دونر مرغ، پنینی مرغ، شامی پلو و… اشاره کرد.

بیشتربخوانید:

مقلوبه

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مواد لازم

 

برنج: ۲ پیمانه

 

سینه مرغ: ۱ عدد

 

بادمجان: ۱ عدد

 

سیب زمینی: ۱ عدد

 

پیاز: ۱ عدد

 

سیر: ۲ حبه

 

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

 

فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

 

هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری

 

زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری

 

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:

خورش کاری بادمجان ؛ یک خورش پر ادویه

بریانی مرغ و سبزیجات ؛ یک غذای خوشمزه هندی

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مراحل

 

ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

 

سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.

 

پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

 

سپس سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و تفت دهید.

 

سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.

 

سپس مرغ ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.

 

رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

 

سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.

 

بادمجان و سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید.

 

زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.

 

سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.

 

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

 

مایه زعفران را به مرغ ها بمالید و طعم دار کنید.

 

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را در قابلمه بچینید.

 

سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی مرغ ها بچینید.

 

سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.

 

در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. نوش جان!

 

 

برچسب ها: زعفران، مقلوبه تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز