Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:52

22
خرداد
نان با مرغ در فر

نان با مرغ در فر

مرغ خردشده را همراه یک عدد پیاز خردشده، سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و با مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید و بعد از پختن ریز خرد کنید. پیازهای خلال‌شده را با کمی روغن زیتون تفت داده و بعد از طلایی‌شدن مرغ را با آن تفت دهید

مواد لازم

مرغ خردشده.................. 300 گرم

پیاز متوسط، خردشده................ 1 عدد

سیر............. 2 حبه

نمک، فلفل و زردچوبه................... به مقدار لازم

پیاز متوسط، خلالی‌شده........... 3  عدد

روغن زیتون................ به مقدار لازم

ادویه (زردچوبه، فلفل و دارچین)................... از هرکدام یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیمو.................... 3 قاشق سوپ‌خوری

قارچ خردشده................. 1 پیمانه

سماق................. 2 قاشق سوپ‌خوری

صنوبر یا خلال بادام .................یک‌دوم پیمانه

نان لواش یا یوفکا.................... به مقدار لازم

روغن.................. به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

مرغ خردشده را همراه یک عدد پیاز خردشده، سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و با مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید و بعد از پختن ریز خرد کنید. پیازهای خلال‌شده را با کمی روغن زیتون تفت داده و بعد از طلایی‌شدن مرغ را با آن تفت دهید، سپس ادویه، آب‌لیمو، قارچ، سماق و نمک را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرفی کم عمق را چرب کرده و مخلوط مرغ را در تکه نان لواش یا یوفکا قرار دهید و آن را به شکل رول پیچیده و کنار هم بچینید و چند قطره روغن زیتون و مقداری سماق و خلال بادام رویش ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، روغن زیتون، قارچ، دارچین، نان لواش، نان یوفکا، نان خانگی تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز