مواد لازم
مرغ خردشده.................. 300 گرم
پیاز متوسط، خردشده................ 1 عدد
سیر............. 2 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه................... به مقدار لازم
پیاز متوسط، خلالیشده........... 3 عدد
روغن زیتون................ به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، فلفل و دارچین)................... از هرکدام یکدوم قاشق سوپخوری
آبلیمو.................... 3 قاشق سوپخوری
قارچ خردشده................. 1 پیمانه
سماق................. 2 قاشق سوپخوری
صنوبر یا خلال بادام .................یکدوم پیمانه
نان لواش یا یوفکا.................... به مقدار لازم
روغن.................. به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
روشتهیه
مرغ خردشده را همراه یک عدد پیاز خردشده، سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و با مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید و بعد از پختن ریز خرد کنید. پیازهای خلالشده را با کمی روغن زیتون تفت داده و بعد از طلاییشدن مرغ را با آن تفت دهید، سپس ادویه، آبلیمو، قارچ، سماق و نمک را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرفی کم عمق را چرب کرده و مخلوط مرغ را در تکه نان لواش یا یوفکا قرار دهید و آن را به شکل رول پیچیده و کنار هم بچینید و چند قطره روغن زیتون و مقداری سماق و خلال بادام رویش ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.