تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
گندم بدون پوست ..................500 گرم
شیر.................. یک لیتر
گوشت گردن گوسفندی ...............یککیلوگرم
پیاز................. یک عدد متوسط
نمک............. به میزان لازم
گلاب............... یک سوم پیمانه
روغن حیوانی............... 3 قاشق سوپخوری
دارچین................ به میزان لازم
خلال بادام ............... به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه اصفهانی
طرز تهیه :
گندم را از شب قبل بخیسانید و در قابلمة مناسبی بپزید. در اواخر پخت که آب آن تمام میشود شیر را اضافه کنید و قدری هم با شیر گندم را بپزید. حالا گندم پخته را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم شود. (در صورت دلخواه میتوانید آن را از صافی نیز رد کنید). سپس گوشت را با پیاز، نمک و آب بپزید تا تقریبا آب گوشت به یک دوم پیمانه برسد. اینک گوشت را از استخوان جدا سازید و با گوشتکوب دستی آن را بکوبید تا گوشت کاملا نرم شود. هرازگاهی آب باقیمانده را افزوده و باز بکوبید و در نهایت کم کم به گندم میکس شده اضافه کنید. گلاب را نیز بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید. اکنون حلیم آماده کرده را در ظرف مورد نظر بریزید و رویش را با روغن حیوانی داغ کرده، دارچین و خلال بادام بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه حلیم گندم بدون گوشت
طرز تهیه حلیم فوری
حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!