Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:34

23
خرداد
حلیم گندم

حلیم گندم

گندم را از شب قبل بخیسانید و در قابلمة مناسبی بپزید. در اواخر پخت که آب آن تمام می‌شود شیر را اضافه کنید و قدری هم با شیر گندم را بپزید. حالا گندم پخته را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم :

گندم بدون پوست ..................500 گرم

شیر.................. یک لیتر

گوشت گردن گوسفندی ...............یک‌کیلوگرم

پیاز................. یک عدد متوسط

نمک............. به میزان لازم

گلاب............... یک سوم پیمانه

روغن حیوانی............... 3 قاشق سوپخوری

دارچین................ به میزان لازم

خلال بادام  ............... به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه‌ اصفهانی

 

 

 

طرز تهیه :

گندم را از شب قبل بخیسانید و در قابلمة مناسبی بپزید. در اواخر پخت که آب آن تمام می‌شود شیر را اضافه کنید و قدری هم با شیر گندم را بپزید. حالا گندم پخته را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم شود. (در صورت دلخواه می‌توانید آن را از صافی نیز رد کنید). سپس گوشت را با پیاز، نمک و آب بپزید تا تقریبا آب گوشت به یک دوم پیمانه برسد. اینک گوشت را از استخوان جدا سازید و با گوشتکوب دستی آن را بکوبید تا گوشت کاملا نرم شود. هرازگاهی آب باقیمانده را افزوده و باز بکوبید و در نهایت کم کم به گندم میکس شده اضافه کنید. گلاب را نیز بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید. اکنون حلیم آماده کرده را در ظرف مورد نظر بریزید و رویش را با روغن حیوانی داغ کرده، ‌دارچین و خلال بادام بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلیم گندم بدون گوشت

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی! 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، حلیم، حلیم فوری، طرز تهیه حلیم، حلیم گندم تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز