Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:44

17
خرداد
شله بلغور آذری

شله بلغور آذری

نخود و عدس را جداگانه خیس کرده و بپزید. پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه با روغن تفت دهید تا شفاف شود. برنج و بلغور را که پاک کرده و شسته‌اید روی پیازها ریخته و با آب کافی روی حرارت ملایم بگذارید. پیازهای ریز را پوست

مواد لازم

نخود...............یک‌دوم پیمانه

عدس...............یک‌دوم پیمانه

پیاز متوسط.............1 عدد

روغن................به مقدار لازم

بلغور................1 پیمانه

برنج صدری...............3 قاشق سوپخوری

پیاز خیلی ریز...............10 عدد

نمک و فلفل سیاه..................به مقدار لازم

دارچین و روغن حیوانی یا کره..................برای سرو

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش بادمجان

دستور پخت آش عناب

 

 

 

 

روش‌تهیه

نخود و عدس را جداگانه خیس کرده و بپزید.  پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه با روغن تفت دهید تا شفاف شود. برنج و بلغور را که پاک کرده و شسته‌اید روی پیازها ریخته و با آب کافی روی حرارت ملایم بگذارید. پیازهای ریز را پوست گرفته و درسته به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید تا بلغورها کاملاً پخته و له شوند. در این مرحله نخود و عدس پخته را نیز افزوده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و باز کمی بجوشانید تا کاملاً جا بیفتد. شله را از روی حرارت برداشته و با دارچین و کره حیوانی سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، شله، طرز تهیه تعداد بازديد: 116 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز