مواد لازم
گوشت چرخ کرده مخلوط ....................200 گرم
پیاز رنده شده................1 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل................... به مقدار لازم
پیاز داغ.................. 2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی.................. 1 قاشق سوپخوری
شنبلیله خشک ................1 قاشق چایخوری
تخممرغ ..............2 تا 3 عدد
گوجهفرنگی...............2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی
روشتهیه
روش اول: گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و نیم ساعت در ظرف دردار کنار بگذارید و بعد با 2 پیمانه آب مخلوط کرده و گوشت را با آب باز کنید تا گلوله نشود، پیاز داغ را اضافه کنید و گوشت را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم بیفزایید. تخممرغ را در ظرف بشکنید و هم بزنید و به غذا اضافه کنید تا تخممرغ ببندد و در پایان با نان سرو نمایید.
منبع : شور و شیرین