Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:41

15
خرداد
گوشت آبه (استان مرکزی)

گوشت آبه   (استان مرکزی)

گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و نیم ساعت در ظرف دردار کنار بگذارید و بعد با 2 پیمانه آب مخلوط کرده و گوشت را با آب باز کنید تا گلوله نشود، پیاز داغ را اضافه کنید و گوشت را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود

مواد لازم

گوشت چرخ کرده مخلوط ....................200 گرم

پیاز رنده شده................1 عدد

زردچوبه، نمک و فلفل................... به مقدار لازم

پیاز داغ.................. 2 قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی.................. 1 قاشق سوپ‌خوری

شنبلیله خشک ................1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ ..............2 تا 3 عدد

گوجه‌فرنگی...............2 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

 

 

 

روش‌تهیه

روش اول: گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و نیم ساعت در ظرف دردار کنار بگذارید و بعد با 2 پیمانه آب مخلوط کرده و گوشت را با آب باز کنید تا گلوله نشود، پیاز داغ را اضافه کنید و گوشت را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم بیفزایید. تخم‌مرغ را در ظرف بشکنید و هم بزنید و به غذا اضافه کنید تا تخم‌مرغ ببندد و در پایان با نان سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شنبلیله، غذای سنتی، آموزش آشپزی، غذای محلی، تخم‌مرغ تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز