Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:13

12
خرداد
سوفله قارچ

سوفله قارچ

قارچ‌ها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد بشورید. در سینی فر بچینید. داخل آن‌ها را از روغن زیتون و بالزامیک پر کنید تقریباً‌هر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد نمک و فلفل هم بزنید. 5 دقیقه در فر که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم شده

مواد لازم

قارچ درشت.................نیم‌کیلوگرم

تره‌فرنگی .....................2 شاخه

اسفناج...............نیم کیلوگرم

روغن سبزیجات................4 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک................4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل..................به میزان دلخواه

پنیر پیتزا رنده شده....................تقریباً 100 گرم

 بیشتربخوانید:

سوفله سبزیجات

 

 

روش‌تهیه

قارچ‌ها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد بشورید. در سینی فر بچینید. داخل آن‌ها را از روغن زیتون و بالزامیک پر کنید تقریباً‌هر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد نمک و فلفل هم بزنید. 5 دقیقه در فر که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم شده بگذارید در این فاصله قسمت سفید تره‌فرنگی را گرد خرد کنید نازک در روغن تفت دهید تا نرم شود اسفناج‌ها را هم خرد کرده کمی تفت دهید. قارچ‌ها را از فر خارج کرده داخل آن‌ها را از مواد سبزیجات پر کنید روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، قارچ، تره فرنگی، پنیر پیتزا، سرکه بالزامیک، طرز تهیه، سوفله قارچ تعداد بازديد: 188 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز