آب ولرم (داغ نباشد): یک چهارم پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
آرد همهکاره: 2 پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
طرز تهیه خمیر پیتزای پفکی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
مایه خمیر را در آب حل کنید. آب را در یک کاسه یا ظرفی با اندازه متوسط برای مخلوط کردن بریزید.
مایه خمیر و آب را با هم مخلوط کنید و ۳ تا ۵ دقیقه به آن زمان بدهید.
نمک، آب و خمیرمایه حل شده در آب را به آرد اضافه کنید تا خمیر به دست آید.
خمیر را بهمدت ۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست و کمی چسبناک شود و کش بیاید.
اگر خمیر به دست یا کاسه میچسبد و مانند یک آدامس بادکنکی شده، بهتر است یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید، البته ممکن است لازم باشد چند بار این کار را تکرار کنید تا کار با آن سادهتر شود.
یادتان باشد در اضافه کردن آرد زیادهروی نکنید. بعد از درست کردن خمیر می توانید بلافاصله از آن استفاده کنید یا اجازه دهید خمیر یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند. میتوانید این خمیر را در فریزر نگهداری کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر
فوت وفن پخت خمیر پیتزای عالی