Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

10
خرداد
برنج چینی

برنج چینی

2 برابر حجم برنج به آن آب افزوده و بپزید تا آبش کشیده شود و بگذارید تا خنک شود. پیاز را در اندازه‌های 1×1 سانتی‌متر خرد کنید و با 50 گرم کره در تابه سرخ کنید. سوسیس و ژامبون خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادمه دهید

مواد لازم

برنج................500 گرم

پیاز متوسط.............2 عدد

کره.............. 50 گرم

ژامبون................ 300 گرم

سوسیس..............8 عدد(نیم کیلوگرم)

قارچ ...............250 گرم

نمک و فلفل................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه جوجه‌چینی رستورانی در منزل

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

روش‌تهیه

2 برابر حجم برنج به آن آب افزوده و بپزید تا آبش کشیده شود و بگذارید تا خنک شود. پیاز را در اندازه‌های 1×1 سانتی‌متر خرد کنید و با 50 گرم کره در تابه سرخ کنید. سوسیس و ژامبون خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادمه دهید، سپس قارچ‌های شسته و خرد شده را هم اضافه کنید تا همه مواد مخلوط شده و تفت بخورند. در آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. در مرحله‌ی آخر این مواد را با برنج مخلوط کرده و در قابلمه را پوشانده و بگذارید همه‌ی مواد 15 دقیقه دم بکشد. پس از این مدت غذا حاضر است. آن را داخل یک دیس مناسب کشیده و با چند شاخه جعفری و حلقه‌های لیموترش دورچین کنید و سر سفره ببرید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای چینی، طرز تهیه تعداد بازديد: 201 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز