مواد لازم
برنج................500 گرم
پیاز متوسط.............2 عدد
کره.............. 50 گرم
ژامبون................ 300 گرم
سوسیس..............8 عدد(نیم کیلوگرم)
قارچ ...............250 گرم
نمک و فلفل................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه جوجهچینی رستورانی در منزل
طرز تهیه مرغ بالزامیک
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
روشتهیه
2 برابر حجم برنج به آن آب افزوده و بپزید تا آبش کشیده شود و بگذارید تا خنک شود. پیاز را در اندازههای 1×1 سانتیمتر خرد کنید و با 50 گرم کره در تابه سرخ کنید. سوسیس و ژامبون خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادمه دهید، سپس قارچهای شسته و خرد شده را هم اضافه کنید تا همه مواد مخلوط شده و تفت بخورند. در آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. در مرحلهی آخر این مواد را با برنج مخلوط کرده و در قابلمه را پوشانده و بگذارید همهی مواد 15 دقیقه دم بکشد. پس از این مدت غذا حاضر است. آن را داخل یک دیس مناسب کشیده و با چند شاخه جعفری و حلقههای لیموترش دورچین کنید و سر سفره ببرید.
منبع : شور و شیرین