Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:28

10
خرداد
اسكون پنير و پياز

اسكون پنير و پياز

آرد، بيكينگ‌پودر، نمك و فلفل را در يك كاسه الك كنيد و مارگارين را با آن مخلوط كنيد، سپس پنير، جعفري و پياز را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. وسط مخلوط آرد را گود كرده و تخم‌مرغ و شير را اضافه كنيد. مايه را به سرعت مخلوط كنيد

مواد لازم برای4 نفر

آرد...............500 گرم

بيكينگ‌پودر...................4 قاشق چايخوري

نمك...............يك قاشق چايخوري

فلفل قرمز..................يك‌چهارم قاشق چايخوري

كره يا مارگارين سرد.................60 گرم، خرد شده

پنير موتزارلا...................100 گرم، رنده شده

جعفري..................يك قاشق سوپخوري، ساطوري

پياز..............3 قاشق سوپخوري، ساطوري

تخم‌مرغ.................يك عدد، زده شده

شير..............يك و يك‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ...............یک عدد، برای رویه اسکون

 بیشتربخوانید:

پیتزا برگر + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

آرد، بيكينگ‌پودر، نمك و فلفل را در يك كاسه الك كنيد و مارگارين را با آن مخلوط كنيد، سپس پنير، جعفري و پياز را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. وسط مخلوط آرد را گود كرده و تخم‌مرغ و شير را اضافه كنيد. مايه را به سرعت مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد، سپس كمي آن را ورز دهيد. خمير را روي سطح آردپاشي شده به ضخامت 1 سانتي‌متر باز كرده و با قالب گرد 5 سانتي‌متري قالب بزنيد. اسكون‌ها را در سيني به فاصله 2 تا 3 سانتي‌متر از هم چيده و روي آن را به وسيله قلم‌مو با كمي تخم‌مرغ زده يا مخلوط تخم‌مرغ و شير مرطوب كنيد و 30 دقيقه در فر در دماي 230 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا روي آن برشته شود.

 بیشتربخوانید:

 

 

 

نکته

خمير را بيش از 4 تا 5 بار ورز ندهيد، چون خمير شما سفت و سنگين مي‌شود.

نيازي به چرب كردن سيني نيست.

اسكون‌ها را پس از پخت در حوله يا پارچه تميز بپيچيد تا خشك نشود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، پیش غذا، پنير موتزارلا، بيكينگ‌پودر تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز