مواد لازم:
گوشتچرخ کرده............ ۳۰۰گرم
پیاز متوسطرنده شده.............. یک عدد
ادویه نمکو فلفل سیاه وقرمز
پنیر پیتزا
سوسیس.............. به دلخواه
مواد لازمخمیر:
شکر.............. ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم یک لیوان یا شیر ولرم یکلیوان (باشیر درس شه بهتره)
نمک.................. ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه................. ۲ قاشق چای خوری
آرد ...................۲/۵ پیمانه
روغن مایع................. ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
خمیر مایه، شکر و نمک و آرد را داخل کاسهای بریزید و در حد مخلوط شدن هم میزنیم (تو این دستور نیازی نیس خمیر مایه عمل بیاد). بعد روغن مایع اضافهکنید.
شیر یا آب ولرم کم کم تا جایی که خمیر جمع میشه اضافه می کنیم.
با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسهای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید، روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
تو این فاصله تا خمیر حاضرمیشه برگر درست می کنیم.
گوشت چرخکردهونمک وفلفل و زردچوبه و پیاز اضافه کنید (آب پیاز بگیرید) خوب مخلوط میکنیم به شکل برگرای کوچیک درست می کنیم.
داخل ماهی تابهای که روغن ریختیمکمی سرخ میکنیم در تابه میزاریمتا مغز پخت بشه و اجازه میدیم هر دوطرف برگرا سرخ بشن.
بعد از استراحت خمیر، خمیر بازمیکنیم به اندازهی قالب یکه قراره پیتزا برگر درس کنید کاترمی زنیم.
من تو قالب مافین درس کردم، چون قشنگمغز پخت میشه و اندازش مناسبه.
یکم پنیر میریزیم، سوسیس و بعد برگر دوباره پنیر و در آخرخمیر مانند فیلممی پیچیم.
فر در دمای ۱۸۰درجه روشنمیکنیمپیتزا برگرارو میزاریم به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقهپختهبشن.