Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:28

9
خرداد
کبه بلغور

کبه بلغور

گوشت، نمک، دارچین و فلفل سیاه را با بلغور مخلوط کرده و در چرخ گوشت بریزید یا با دست ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مواد لازم

بلغور گندم خرد یا آسیاب‌شده................ 300 گرم

گوشت چرخ‌کرده بدون چربی............... 300 گرم

نمک، دارچین و فلفل سیاه.................... از هرکدام یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روغن برای سرخ‌کردن................ به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه

 

 

مواد داخل کبه:

پیاز متوسط، خردشده................... 1 عدد

روغن مایع............... به مقدار لازم

گوشت چرخ‌کرده ..............200 گرم

فلفل سیاه، دارچین و نمک............... به مقدار لازم

صنوبر یا خلال بادام............... یک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی

 

 

روش‌تهیه

بلغور گندم را به مدت 4 ساعت در آب خیس کرده و آب‌کش کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

گوشت، نمک، دارچین و فلفل سیاه را با بلغور مخلوط کرده و در چرخ گوشت بریزید یا با دست ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای تهیه مواد داخلی، پیاز را در روغن تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب گوشت بخار شود، دارچین، فلفل سیاه، نمک و خلال بادام را اضافه کنید، سپس مواد را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود.

از خمیر بلغور و گوشت به اندازه یک توپ کوچک برداشته و وسط آن را باز کنید و از مواد داخلی به اندازه یک قاشق چای‌خوری در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل بیضی درآورده و در یک سینی آردپاشی‌شده بچینید و در پایان در روغن فراوان سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه، غذای عربی، کبه، طرز تهیه کبه، غذای لبنانی تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز