مواد لازم
بلغور گندم خرد یا آسیابشده................ 300 گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی............... 300 گرم
نمک، دارچین و فلفل سیاه.................... از هرکدام یکدوم قاشق چایخوری
روغن برای سرخکردن................ به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه
مواد داخل کبه:
پیاز متوسط، خردشده................... 1 عدد
روغن مایع............... به مقدار لازم
گوشت چرخکرده ..............200 گرم
فلفل سیاه، دارچین و نمک............... به مقدار لازم
صنوبر یا خلال بادام............... یکدوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی
روشتهیه
بلغور گندم را به مدت 4 ساعت در آب خیس کرده و آبکش کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
گوشت، نمک، دارچین و فلفل سیاه را با بلغور مخلوط کرده و در چرخ گوشت بریزید یا با دست ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مواد داخلی، پیاز را در روغن تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب گوشت بخار شود، دارچین، فلفل سیاه، نمک و خلال بادام را اضافه کنید، سپس مواد را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود.
از خمیر بلغور و گوشت به اندازه یک توپ کوچک برداشته و وسط آن را باز کنید و از مواد داخلی به اندازه یک قاشق چایخوری در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل بیضی درآورده و در یک سینی آردپاشیشده بچینید و در پایان در روغن فراوان سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.