مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سینه مرغ ................... 400 گرم
نمک و فلفل سیاه...............به میزان لازم
پیاز خرد کرده.................... 1 عدد متوسط
سس سالسای تند ................ یکسوم پیمانه
تورتیلا یا نان لواش ................ به میزان لازم
فلفل دلمهای خرد کرده................... 1 عدد متوسط
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا .................. 1 پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده ............... 100 گرم
آبلیمو ترش ............... از 1 عدد
روغن زیتون ................... به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
سس تند دقوس + طرز تهیه
مواد لازم سس سالسا
فیلة گوجه خرد کرده................ 3 عدد بزرگ
فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده .................. 1 عدد کوچک
سیر له کرده .................... 3 حبه
پیازچه خرد کرده ................. 8 عدد
گشنیز خرد کرده ..................... 2 قاشق سوپخوری
فلفل هالوپینو خرد کرده............... 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه ..................... 2-3 قاشق سوپخوری
نمک................ یکدوم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه انواع چیپس سیب زمینی خانگی
روشتهیه
2 فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید آنگاه سینة مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمة مناسبی بریزید و مرغ را بپزید. سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید. حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید. حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید. سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید. اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید. حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیپس و پنیر در خانه
روش تهیه سس سالسا
فیلة گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
منبع : شور و شیرین