Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 12 تیر 1401 - 09:31

7
خرداد
کباب کوره‌ای (همدان)

کباب کوره‌ای (همدان)

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سیب‌زمینی‌ها را هم رنده کرده و آب آنها را بگیرید و همراه پیاز با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز و گوشت مخلوط کرده و در ماهی‌تابه پهن کنید و به اندازه دلخواه با چاقو برش زده

مواد لازم

پیاز1.............. عدد

سیب‌زمینی..........2 عدد

گوشت چرخ‌کرده مخلوط..............300 گرم

گوجه‌فرنگی............. 2 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی (دو رنگ)................. از هرکدام یک‌سوم

فلفل همدانی.............. به مقدار لازم

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز .................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سیب‌زمینی‌ها را هم رنده کرده و آب آنها را بگیرید و همراه پیاز با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز و گوشت مخلوط کرده و در ماهی‌تابه پهن کنید و به اندازه دلخواه با چاقو برش زده و روی آن گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای یا فلفل همدانی بچینید، سپس کمی روغن ریخته و در فر بپزید و با پلو سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، انواع کباب، طرز تهیه تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز