Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:42

21
اردیبهشت
دمی شيرازی

دمی شيرازی

برنج را بشوييد و خيس کنيد. گوشت را به اندازة قيمه‌ای درشت خرد کنيد و همراه پياز سرخ کنيد. سپس به آن زردچوبه بزنيد و با مقداري آب بپزيد. عدس را هم بپزيد و بگذاريد آب آن تمام شود. عدس را با گوشت پخته مخلوط کنيد و کلم و سبزي خرد شده

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

برنج..................1  کيلو

گوشت بي استخوان............... 300 گرم

عدس.............. 1 ليوان

کلم پيچ...................نيم کيلو

سبزي(تره، جعفري ،گشنيز، و کمی شنبليله)..................  1 کيلو

پياز...................... 1 عدد

روغن مايع......................... به ميزان لازم

روغن حيواني يا کره.....................  3 قاشق غذاخوري

نمک و زردچوبه..................  به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

دمپختک شیرازی

 

 

 

روش‌تهیه

برنج را بشوييد و خيس کنيد. گوشت را به اندازة قيمه‌ای درشت خرد کنيد و همراه پياز سرخ کنيد. سپس به آن زردچوبه بزنيد و با مقداري آب بپزيد. عدس را هم بپزيد و بگذاريد آب آن تمام شود. عدس را با گوشت پخته مخلوط کنيد و کلم و سبزي خرد شده را کمي سرخ نماييد و به گوشت و عدس بيفزاييد. آب روي برنج را خالي کنيد و اگر از آب گوشت چيزي مانده بود روي برنج بريزيد. سپس آب آن را اندازه کنيد و روي حرارت زياد بگذاريد. همين که جوش آمد مواد را به آن اضافه کنيد و روغن يا کره را افزوده و هم بزنيد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

سپس اجازه دهيد تا دمی دم بکشد و آب آن کاملاً تبخير شود و اين زمان بعد از تمام شدن آب برنج حدود 20 دقيقه با حرارت بسيار ملايم امکان‌پذير می‌باشد.

نکته: اين غذا را می‌توان با گوشت سينة مرغ خرد شده نيز پخت.

نکته: می‌توان به جای کلم پيچ از کلم قمری که به صورت مکعب بريده و سرخ کرده‌ايم نيز استفاده کرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه، روغن حیوانی، دمپختک، اموزش آشپزی تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز