تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج.................... 4 پيمانه
روغن يا كره.................. به ميزان لازم
باقلا سبز پخته................800 گرم
شويد خردكرده............... 500 گرم
زعفران................. به ميزان لازم
گوشت ماهيچۀ گوسفندي................. 750 گرم
پياز.............. 1 عدد
نمك، فلفل، زردچوبه...................... به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
دمپختک شیرازی
طرز تهیه
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهاي گذشته، آبكش كنيد. در قابلمة مناسبي روغن بريزيد، قدري برنج به آن بيفزائيد. قدري باقلا و شويد، رويش بپاشيد. به همين ترتيب لايههاي برنج، شويد و باقلا را تكرار كنيد. آنگاه قابلمه را روي اجاق، بگذاريد و به مدت تقريي 45 دقيقه، باقلا پلو را بپزيد. در اواخر پخت، روي پلو روغن يا كره بريزيد و آن را براي پذيرائي، در ديس مناسبي بكشيد و ماهيچه را لابهلاي آن قرار دهيد و رويش را با برنج زعفراني بيارائيد.
روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پياز، زردچوبه و فلفل را در قابلمۀ مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا با حرارت ملايم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدري زعفران به آن بيفزائيد و بگذاريد آب گوشت به يكسوم پيمانه برسد.
يادآوري: ميتوانيد آب صاف شدۀ گوشت را، روي برنج بدهيد.
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
طرز تهیه ته چین فیروزکوهی