Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:47

8
اردیبهشت
باقلا پلو با ماهيچه

باقلا پلو با ماهيچه

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌هاي گذشته، آبكش كنيد. در قابلمة مناسبي روغن بريزيد، قدري برنج به آن بيفزائيد. قدري باقلا و شويد، رويش بپاشيد. به همين ترتيب لايه‌هاي برنج، شويد و باقلا را تكرار كنيد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

برنج.................... 4 پيمانه

روغن يا كره.................. به ميزان لازم

باقلا سبز پخته................800 گرم

شويد خردكرده............... 500 گرم

زعفران................. به ميزان لازم

گوشت ماهيچۀ گوسفندي................. 750 گرم

پياز.............. 1 عدد

نمك، فلفل، زردچوبه...................... به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

دمپختک شیرازی

 

 

طرز تهیه

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌هاي گذشته، آبكش كنيد. در قابلمة مناسبي روغن بريزيد، قدري برنج به آن بيفزائيد. قدري باقلا و شويد، رويش بپاشيد. به همين ترتيب لايه‌هاي برنج، شويد و باقلا را تكرار كنيد. آن‌گاه قابلمه را روي اجاق، بگذاريد و به مدت تقريي 45 دقيقه، باقلا پلو را بپزيد. در اواخر پخت، روي پلو روغن يا كره بريزيد و آن را براي پذيرائي، در ديس مناسبي بكشيد و ماهيچه‌ را لابه‌لاي آن قرار دهيد و رويش را با برنج زعفراني بيارائيد.

روش آماده كردن گوشت باقلا پلو: گوشت، پياز، زردچوبه و فلفل را در قابلمۀ مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا با حرارت ملايم، بپزد. در اواخر پخت نمك و قدري زعفران به آن بيفزائيد و بگذاريد آب گوشت به يك‌سوم پيمانه برسد.

يادآوري: مي‌توانيد آب صاف شدۀ گوشت را، روي برنج بدهيد.

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، باقالی پلو، باقالی پلو مجلسی، باقالی پلو با ماهیچه تعداد بازديد: 182 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز