Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:08

30
فروردین
آش شيره

آش شيره

بلغور گندم را تميز كرده تا سنگ و مواد اضافي نداشته باشد و با مقداري آب خيس كنيد آن‌قدر كه روي آن را آب كافي بگيرد. در يك قابلمه كه گنجايش داشته باشد بلغور را بعد از چند ساعت خيس خوردن با آب و نمك روي اجاق بگذاريد تا كاملاً بپزد

مواد لازم

بلغور گندم.................2 ليوان

آب....................10 تا 8 ليوان

نمك....................يك هشتم قاشق چايخوري

شيره انگور...................800 گرم

كره....................30 گرم

گردو..................150 گرم

 بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

روش‌تهیه

بلغور گندم را تميز كرده تا سنگ و مواد اضافي نداشته باشد و با مقداري آب خيس كنيد آن‌قدر كه روي آن را آب كافي بگيرد. در يك قابلمه كه گنجايش داشته باشد بلغور را بعد از چند ساعت خيس خوردن با آب و نمك روي اجاق بگذاريد تا كاملاً بپزد سپس شيره انگور را به آن اضافه كنيد و آش را چند دقيقه يكبار هم بزنيد وقتي كه آش جا افتاد آن را در ظرف مناسب بريزيد و كره و گردو را روي آن بگذاريد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ماه رمضان، آش، انواع آش، آش بلغور، طرز تهیه تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز