Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:21

27
فروردین
برای افطار کبه لبنانی بپزید

برای افطار کبه لبنانی بپزید

کبه لبنانی غذایی خوشمزه هست که بسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ کردنی محسوب می شود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب می کند.

مواد لازم بخش بیرونی کُبه برای افطاری ماه رمضان (برای 6 نفر)

بلغور : 3 لیوان 320 کیلوکالری

آرد سبوس دار : 2 لیوان 240 کیلوکالری

روغن کانولا : 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری

پودر فلفل قرمز یا سیاه : 1 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری

نمک : 2 قاشق مرباخوری 0 کیلوکالری

زیره سبز : 1 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالریپ


آب : 1 لیوان 0 کیلوکالری

زمان لازم برای آماده شدن : 90 دقیقه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی

 

 

مواد لازم بخش درونی کُبه برای افطاری ماه رمضان (برای 6 نفر)

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری

پیاز بزرگ و خرد شده : 2 عدد 50 کیلوکالری

گوشت چرخ کرده : 600 گرم 1100 کیلوکالری

ادویه دلخواه : 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری

نمک : 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری

دارچین : 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری

روغن سرخ کردنی : 5 قاشق غذاخوری 400 کیلوکالری

بیشتر بخوانید:

مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه

 

 

طرز تهیه کبه برای افطاری ماه رمضان

_ برای آماده کردن کُبه، ابتدا باید مواد بیرونی با خمیر آن را آماده کنید. به این منظور ابتدا آرد، روغن کانولا، فلفل قرمز یا سیاه، نمک و زیره را با یکدیگر مخلوط کنید. در همین حال، اجازه بدهید بلغورها با آب به خوبی بپزند و کاملا نرم شوند.
_ بلغورها را بعد از کشیده شدن آبشان کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

_ حالا که ترکیب آرد طعم دار را آماده کرده اید و بلغورها هم در حال خنک شدن هستند، روغن زیتون مخصوص سرخ کردن را در تابه نچسبی گرم کنید.

_ پیازهایی که کاملا ریز و نگینی خرد کرده اید را در حد سبک شدن تفت بدهید.

_ گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه های دلخواه تان را به پیازها اضافه کنید و تا سرخ شدن کامل گوشت و پختن آن به تفت دادن خود ادامه بدهید.

_ قبل از خاموش کردن حرارت، دارچین را به سایر مواد داخل تابه بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.

_ بلغوری که کاملا خنک شده را چند بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا بافتی خمیری و چسبنده پیدا کند.

_ به اندازه یک گردو از خمیر بلغور جدا کنید، آن را در دستتان به شکلی گرد یا بیضی دربیاورید، وسط آن را با انگشت شست تان کمی فشار بدهید تا حفرهای ایجاد شود، مقداری مایه گوشتی در این حفره بریزید و بلغور را به شکل گردو یا استوانه ای شکل ببندید.

_ توپ های بلغوری را کنار بگذارید تا تمام خمیر بلغور و مایه گوشتی تان تمام شود.

_ توپ های کُبه را در مخلوط آرد، نمک و ادویه ها به خوبی بغلتانید تا تمام سطح بلغور پوشیده از خمیر آردی تان شود.

_ این توپ ها را در روغن سرخ کردنی که از قبل کاملا داغ شده، بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.

_ سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن قرار دهید.

_ بعد از کشیده شدن روغن کُبه ها، می توانید آنها را به صورت کاملا گرم سرو کنید.

7 راز پخت کُبه

1 - اگر می خواهید عطر کُبه خود را بسیار بیشتر و جذاب تر کنید، بهتر است در مواد میانی آن از جعفری تازه و ساطوری شده هم کمک بگیرید.

2 - در برخی از انواع کُبه ها می توان از زرشک هم در مواد میانی استفاده کرد.

3 - معمولا برای تهیه کُبه های اصیل عربی از دانه های برشته ای مانند دانه صنوبر و بادام هندی خردشده و برشته در مواد میانی کُبه استفاده می شود.

4 - برای جذاب تر شدن ظاهر کُبه ها می توانید مقداری کنجد خام را هم با آرد أن ترکیب کنید.

5 - برای یکدست شدن رنگ ظاهری و بافت کُبه، بهتر است هنگام سرخ کردن آنها از ظرف کوچک اما عمیقی استفاده کنید تا کُبه ها هنگام سرخ شدن داخل روغن غوطه ور شوند. سپس کُبه های سرخ شده را روی دستمال جاذب قرار دهید تا روغن اضافی شان کشیده شود.

6 - اگر با طعم تند مشکلی ندارید، می توانید کنار هر ظرف کُبه مقداری سس چیلی با فلفل چیلی هم سرو کنید.

7 - پاشیدن مقداری جعفری تازه ساطوری شده روی کُبه ها که با کمی سرکه بالزامیک و روغن زیتون طعم دار شده باشد، باعث جذابیت بیشتر در طعم آنها می شود.

 

 

برچسب ها: ماه رمضان، افطار، غذای عربی، کبه، طرز تهیه کبه تعداد بازديد: 312 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز