تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره.................. 30 گرم
تره فرنگی خرد کرده ................. 2 عدد
سیر له کرده................ 2 حبه
قارچ................. 200 گرم
آرد ذرت................... 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ................ 2 پیمانه
کرفس خرد کرده..................... 1 پیمانه
نمک و فلفل..................... به میزان لازم
نعنا تازه.............. 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده................... 2 قاشق سوپخوری
خمیر میلفوی............... 500 گرم
زردة تخممرغ................... 1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
طرز تهیه
نیمی از کره را در تابة مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه ترهفرنگی را در آن تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید و سپس قارچ را قدری با حرارت تند تفت دهید. سپس آرد ذرت را در آب مرغ حل کنید و به آن اضافه کرده از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اینک باقیماندة کره را در تابهای مناسب بریزید و کرفس را در آن تفت دهید، حالا نمک، فلفل، نعنا و جعفری را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را به مواد قبلی اضافه کنید. اکنون آبلیمو را افزوده و هم بزنید. حالا مواد را در کاسههای مورد نظر تقسیم کنید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با کاتر به اندازة در کاسهها قالب بزنید و روی کاسهها که لبة آن را مرطوب کردهاید بچسبانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا خمیر پف کند. اینک حرارت را به 170 درجة سانتیگراد برسانید و به مدت 20 دقیقة دیگر بپزید تا مغز پخت شود و خوراک آماده شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی