مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخكرده .............................400 گرم
تخممرغ خام....................يك عدد
نمك و فلفل .................به مقدار لازم
پياز رنده شده...................يك عدد
زنجبيل رنده شده...............يك قاشق چايخوري
زعفران................2 قاشق سوپخوری
سويا................2 قاشق سوپخوري
برنج شسته و خيس كرده..................100 گرم
بیشتربخوانید:
سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه
روشتهیه
گوشت چرخ كرده را با تخممرغ، نمك، فلفل، پياز، زنجبيل، زعفران و سويا مخلوط کرده و ورز دهيد. برنج را شسته، خشك كرده و روي يك پارچه پخش كنيد.
دستتان را خيس کرده و از گوشت گلولههاي كوچكتری از توپ پينگپنگ برداشته و گرد كنيد. گوشت را روي برنج بغلطانید تا برنجها را خوب به خود جذب كند. گوشتها را داخل دستگاه بخارپز چيده و حدود 25 تا 30 دقيقه بخارپز كنيد. وقتي مطمئن شديد گوشتها پخته است، داخل يك ديس مناسب چيده و با شاخههاي جعفري و گوجهفرنگيهاي بريده تزيين كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت پاکستانی
نکته:
برنج را باید از 3 ساعت قبل خیس کنید.