Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:56

27
اسفند
مرواريد گوشت

مرواريد گوشت

گوشت چرخ كرده را با تخم‌مرغ، نمك، فلفل، پياز، زنجبيل، زعفران و سويا مخلوط کرده و ورز دهيد. برنج را شسته، خشك كرده و روي يك پارچه پخش كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ‌كرده .............................400 گرم

تخم‌مرغ خام....................يك عدد

نمك و فلفل .................به مقدار لازم

پياز رنده شده...................يك عدد

زنجبيل رنده شده...............يك قاشق چايخوري

زعفران................2 قاشق سوپخوری

سويا................2 قاشق سوپخوري

برنج شسته و خيس كرده..................100 گرم

 بیشتربخوانید:

سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

گوشت چرخ كرده را با تخم‌مرغ، نمك، فلفل، پياز، زنجبيل، زعفران و سويا مخلوط کرده و ورز دهيد. برنج را شسته، خشك كرده و روي يك پارچه پخش كنيد.

دستتان را خيس کرده و از گوشت گلوله‌هاي كوچك‌تری از توپ پينگ‌پنگ برداشته و گرد كنيد. گوشت را روي برنج بغلطانید تا برنج‌ها را خوب به خود جذب كند. گوشت‌ها را داخل دستگاه بخارپز چيده و حدود 25 تا 30 دقيقه بخارپز كنيد. وقتي مطمئن شديد گوشت‌ها پخته است، داخل يك ديس مناسب چيده و با شاخه‌هاي جعفري و گوجه‌فرنگي‌هاي بريده تزيين كنيد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کتلت پاکستانی

 

 

نکته:

  برنج را باید از 3 ساعت قبل خیس کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای فوری، طرز تهیه تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز