Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 18:08

22
اسفند
سوپ نخود مراکشی

سوپ نخود مراکشی

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زیتون.................... 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده.................... 1 عدد درشت

سیر له کرده................. 2 حبه

زنجفیل رنده کرده............... یک‌دوم قاشق سوپخوری

زیره................. یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز ..................یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه .................... یک‌دوم قاشق چایخوری

پاپریکا................ یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد................... یک‌قاشق سوپخوری

آب.................. 1 لیتر (4 پیمانه)

آب گوجه‌فرنگی.................. 2 پیمانه

نمک و فلفل............... به میزان لازم

کنسرو نخود................. 600 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده............... 4 عدد متوسط

آبلیمو................2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده................ 2 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

طرز تهیه

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید. حالا نمک، فلفل، نخود و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. اینک آبلیمو و گشنیز را  افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

 بیشتربخوانید:

سوپ سیرابی

سوپ کرفس

 

برچسب ها: سوپ، طرز تهیه سوپ، سوپ نخود تعداد بازديد: 212 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز