تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون.................... 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده.................... 1 عدد درشت
سیر له کرده................. 2 حبه
زنجفیل رنده کرده............... یکدوم قاشق سوپخوری
زیره................. یکدوم قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز ..................یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه .................... یکدوم قاشق چایخوری
پاپریکا................ یکدوم قاشق چایخوری
آرد................... یکقاشق سوپخوری
آب.................. 1 لیتر (4 پیمانه)
آب گوجهفرنگی.................. 2 پیمانه
نمک و فلفل............... به میزان لازم
کنسرو نخود................. 600 گرم
گوجهفرنگی خرد کرده............... 4 عدد متوسط
آبلیمو................2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده................ 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه
روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آنگاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آب و آب گوجهفرنگی را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید. حالا نمک، فلفل، نخود و گوجهفرنگی را اضافه کرده و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتربخوانید:
سوپ سیرابی
سوپ کرفس