تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نمك...................... 1 قاشق سوپخورى
روغن زيتون..................... ٢ قاشق سوپخورى
پاستا................... ١٠٠ گرم
گوجه گيلاسى................. ١٠٠ گرم
زيتون سياه ...................یکدوم پيمانه
فيله مرغ پخته و نوارى خرد کرده .....................٢٠٠ گرم
رزمارى خشك..................... یک دوم قاشق چايخورى
ليموترش................ ١عدد
پنير فتا....................یک سوم پيمانه
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری
روش تهیه
قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنیدو روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آنگاه نمک، روغن زیتون و پاستارا اضافه کنید. و پاستا را 8-10دقیقه بپزید و سپس آبکش نمائید. اینک تابة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. روغن، گوجه، زیتون، فیلة مرغ و رزماری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید. حالا پاستا را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و با پنیر آن را بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
پوره سیب و انبه