Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:43

13
اسفند
پاستا مديترانه‌ای

پاستا مديترانه‌ای

قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنیدو روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آن‌گاه نمک، روغن زیتون و پاستارا اضافه کنید. و پاستا را 8-10دقیقه بپزید و سپس آبکش نمائید. اینک تابة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

نمك...................... 1 قاشق سوپخورى

روغن زيتون..................... ٢ قاشق سوپخورى

پاستا................... ١٠٠ گرم

گوجه گيلاسى................. ١٠٠ گرم

زيتون سياه ...................یک‌دوم پيمانه

فيله مرغ پخته و نوارى خرد کرده  .....................٢٠٠ گرم

رزمارى خشك..................... یک دوم قاشق چايخورى

ليموترش................ ١عدد

پنير فتا....................یک سوم پيمانه

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری

 

 

روش تهیه

قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنیدو روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آن‌گاه نمک، روغن زیتون و پاستارا اضافه کنید. و پاستا را 8-10دقیقه بپزید و سپس آبکش نمائید. اینک تابة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. روغن، گوجه‌، زیتون، فیلة مرغ و رزماری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید. حالا پاستا را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و با پنیر آن را بیارائید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

پوره سیب و انبه

 

 

برچسب ها: پاستا، ماکارونی تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز