Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:37

25
بهمن
پاستا چهار پنیر

پاستا  چهار پنیر

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.

مواد لازم برای 4 نفر

سیر له کرده .....................  یک حبه

کره  ........................... به میزان لازم

پاستا پخته ..........................300 گرم

پنیر خامه ای  ............................ 50 گرم

پنیر چدار .......................20 گرم

پنیر پارمسان ........................... 10 گرم

پنیر موزارلا ....................... 20 گرم

شیر.......................... 50 میلی لیتر

خامه ........................ 50 گرم

سیاه دانه ....................به میزان دلخواه

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری

 

 

 

روش‌تهیه

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، پاستا، طرز تهیه پاستا، غذای فوری، خمیرپاستا تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز