مواد لازم برای 4 نفر
سیر له کرده ..................... یک حبه
کره ........................... به میزان لازم
پاستا پخته ..........................300 گرم
پنیر خامه ای ............................ 50 گرم
پنیر چدار .......................20 گرم
پنیر پارمسان ........................... 10 گرم
پنیر موزارلا ....................... 20 گرم
شیر.......................... 50 میلی لیتر
خامه ........................ 50 گرم
سیاه دانه ....................به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری
روشتهیه
در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.
منبع : شور و شیرین