Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:50

23
بهمن
بورک پنیر و سیب‌زمینی

بورک پنیر و سیب‌زمینی

تخم‌مرغ،‌ شیر، روغن مایع، نمک، شکر، پودر خمیر ترش و آرد را با هم مخلوط کنید تا خمیری یک‌دست به دست آید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر

تخم‌مرغ..............................یک عدد

شیر ولرم...........................یک‌دوم پیمانه

روغن مایع...........................2 قاشق سوپخوری

نمک......................نوک قاشق چایخوری

شکر.......................یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر خمیرترش فوری....................یک‌دوم قاشق سوپخوری

آرد.........................یک‌و نیم پیمانه

سیب‌زمینی متوسط.......................یک عدد، پخته شده

پنیر سفید یا لیقوان.......................100 تا 120 گرم

جعفری.......................2 تا 3 قاشق سوپخوری، خرد شده

روغن برای سرخ کردن........................به مقدار لازم

آرد اضافه...................... در صورت احتیاج  

  بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

تخم‌مرغ،‌ شیر، روغن مایع، نمک، شکر، پودر خمیر ترش و آرد را با هم مخلوط کنید تا خمیری یک‌دست به دست آید.

(برای به دست آوردن خمیر مطلوب ممکن است بر حسب نوع آرد، به آرد کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشید. به همین دلیل آرد را باید به تدریج اضافه شود). خمیر را نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

 سیب‌زمینی را ریز و نگینی خرد کنید. پنیر را با چنگال له کرده و همراه با جعفری به سیب‌زمینی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کرده، کنار بگذارید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به اندازه دهانه لیوان به شکل دایره قالب بزنید. به میزان یک قاشق از مخلوط سیب‌زمینی را وسط دایره قرار داده، دور تا دور خمیر را ابتدا با آب مرطوب کرده، دو طرف آن را به هم بچسبانید تا هلالی شکل شود. به وسیله چنگال لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا محکم شود. سپس در روغن فراوان و داغ  سرخ کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: بورک، پیش غذا، طرز تهیه بورک، بورک ترکیه ای تعداد بازديد: 187 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز