Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:20

3
فروردین
طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند

طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند

در گزارش زیر طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  بورک کدوحلوایی تند آشنا کنیم.

مواد لازم

روغن زیتون.................۳ قاشق غذاخوری

پیاز....................۱ عدد کوچک

سیر..................۱ حبه

کدو حلوایی مکعبی خرد شده.................یک پیمانه

نخود فرنگی پخته.................نصف پیمانه

پنیر خامه‌ای...............۱۰۰ گرم

زنجبیل..................۱ قاشق مرباخوری

نمک..................۱ قاشق مرباخوری

فلفل..................۱ قاشق چای‌خوری

نعنا تازه ریز خرد شده...................۲ قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا..................به تعداد لازم

 

طرز تهیه

۱- خب اول از همه تو ماهیتابه روغن زیتون میریزیم وقتی کمی گرم شد پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا نرم بشه، ولی نباید تغییر رنگ بده.

۲- بعد زنجبیل، نمک، فلفل و کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با یه کوچولو آب اجازه میدیم بپزه و کدو نرم بشه.

۳- بعد از اینکه کدو‌ها پخت نخود فرنگی، پنیر خامه‌ای و نعنا رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله اگه موادتون آب داشت صبر کنید تا آبش کامل کشیده بشه. مایه مون رو کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه.

۴- ورقه‌های خمیر یوفکا رو با کره ذوب شده چرب کنید و کمی تخم مرغ زده شده رو با برس روش بکشید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمون که حتما باید خنک شده باشه تو خمیر میزاریم و رول میکنیم.

برچسب ها: آموزش آشپزی، بورک، طرز تهیه، طرز تهیه بورک تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز