مواد لازم برای 2 نفر
برنج آبکش شده...........................2 پیمانه
گوجهفرنگی بزرگ......................2 عدد، نگینی خرد شده
روغن مایع.....................5 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای زرد........................یکدوم عدد
پیاز داغ..........................1 قاشق سوپخوری
سینهی مرغ......................200 گرم، حبهای
نمک و فلفل.....................به میزان لازم
سس گوجهفرنگی..................1 قاشق سوپخوری
زیتون هسته گرفته شده.......................یکدوم پیمانه
مرزه خرد شده....................1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
روشتهیه
برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. گوجهفرنگیهای نگینی خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی آب گوجهفرنگیها کشیده شود.
فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به گوجهها اضافه کنید و پیاز داغ را نیز اضافه نمایید. سینهی مرغ را هم اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. در آخر سس گوجهفرنگی را نیز افزوده و هم بزنید تا مواد کاملاً تفت بخورد. در این هنگام زیتون بدون هسته را هم اضافه کنید. مواد آماده شده را لابهلای برنج بریزید و برنج را دم کنید. بعد از اینکه برنج دم کشید، در ظرف بریزید و بر روی برنج، مرزه خرد شده بپاشید.