مواد لازم کیک ماکارونی
فلفل دلمه ای : نصف عدد
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زعفران : یک چهارم قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده : یک کاسه ماست خوری
پیاز : یک عدد
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
سوسیس : دو عدد کوچک
روغن : نصف فنجان
نمک و فلفل : به میزان لازم
تخم مرغ : سه عدد
ماست : سه قاشق غذاخوری
قالب تفلون به شکل قلب به قطر ۲۴ سانتی متر
گاز فر دار
بیشتربخوانید:
کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس
طرز تهیه کیک ماکارونی
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. مایه ماکارونی آماده است.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می کنیم.
ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.
سه قاشق غذاخوری ماست را با قاشق هم زده، سه عدد تخم مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.
ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
کیک ماکارونی پخته شده را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می آوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خردشده را روی کیک قرار می دهیم.
کیک ماکارونی را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
روی سوسیس ها را می توان با سس گوجه و نخودفرنگی تزئین کرد.