روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد
سیر له شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده : 1 قوطی ( 400 گرم )
نمک : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
آب : ¼ پیمانه
پاستا : 500 گرم
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه
طرز تهیه پاستا پیاز
روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.
رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده ،نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
اگردوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه