Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:56

5
بهمن
طرز تهیه پاستا پیاز، یک غذای گیاهی متفاوت

طرز تهیه پاستا پیاز، یک غذای گیاهی متفاوت

پاستا یا اسپاگتی پیاز یک غذای گیاهی فوق العاده است که بسیار سریع آماده می شود . با ما همراه شوید تا طرز تهیه پاستا پیاز را به شما آموزش دهیم

مواد لازم برای پاستا پیاز

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد

سیر له شده : 2 حبه

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی پوست کنده : 1 قوطی  ( 400 گرم )

نمک : 1 قاشق چایخوری  

فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری

ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

آب : ¼ پیمانه

پاستا : 500 گرم

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا



مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه



طرز تهیه پاستا پیاز

روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.

پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.

رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده ،نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.

در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.

پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

سس را به پاستای گرم اضافه کنید.

اگردوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

برچسب ها: پاستا تعداد بازديد: 204 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز