پیاز: یک کیلوگرم
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
شربت یا رب انار: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و آویشن: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
پودر زیره: یک قاشق چای خوری
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
طرز تهیه چاشنی پیاز و ادویه
بیشتربخوانید:
سس مارینارا خانگی ؛یک طعم دهنده بی نظیر برای انواع اسپاگتی
ابتدا پیازها را پوست کنید و به خوبی بشویید.
پیازها را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها به طور کامل خارج شود.
در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کنید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید.
توجه داشته باشید که اگر روغن زیتون استفاده میکنید، نمی تواند حرارت بالا را تحمل کند و سریع می سوزد، به همین دلیل حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد.
پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز و پودر زیره به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر خوش ادویه خارج شود. اکنون شربت انار یا رب انار را اضافه کنید.
پیازها را به خوبی زیر و رو کنید تا با شربت یا رب انار و ادویه ها یکدست شود.
تابه را از روی حرارت کنار بگذارید تا پیازها خنک شود، سپس آن را درون ظرف دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.