مواد لازم
رب......................2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون....................يكدوم پیمانه
سركه...............به مقدار لازم
قارچ كوچك...................200 گرم
آبليمو.................................2 قاشق سوپخوري
زردچوبه...................يكدوم قاشق چايخوري
زنجبيل.................يكچهارم قاشق چايخوري
زيره.................يكچهارم قاشق چايخوري
تخمگشنيز...................يكچهارم قاشق چايخوري
سياهدانه..................يك و نيم قاشق سوپخوري
نمك.....................به مقدار لازم
موسير...................100 گرم
سير................چند حبه
گلكلم...................250 گرم
كلم بروكلي....................200 گرم
كنسرو بچه ذرت....................يك عدد
زيتون....................250 گرم
نخودفرنگي پخته........................100 گرم
فلفل دلمهای رنگي..................يكدوم عدد از هر رنگ
ترخون و نعناع......................100 گرم
فلفل قلمي...............................بسته به ذائقه
بیشتربخوانید:
روشتهیه
رب، روغن زيتون و يك پیمانه از سركه را با هم مخلوط كنيد. قارچ را شسته و با آبليمو مخلوط كنيد و يك ساعت بگذاريد تا بماند. سپس به مدت 3 دقيقه روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد. سپس صبر كنيد تا خنک شود. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و ترشي را در ظرف تميزي بريزيد. به مقدار کافی سرکه روی آن ریخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط ؛ خوشمزه و پرطرفدار
نكته:
موسير را از چند ساعت قبل خيس كنيد.
طعم اين ترشي تند است.