Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:07

7
بهمن
آبگوشت پسته

آبگوشت پسته

گوشت را شسته و به تكه‌هاي درشت خرد کرده و با پياز درسته، مغزهای پودر شده، زردچوبه، فلفل و لوبيا سفيد خيس كرده مخلوط نموده و بپزيد. بعد از پختن گوشت، پياز درسته را خارج کرده و سيب‌زميني، ليموعماني

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت ماهيچه و يا سردست گوسفند.........................500 گرم

پياز...............................يك عدد

مغز پسته.......................200 گرم

مغز بادام...................50 گرم

مغز گردو...................50 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه.......................به ميزان لازم

لوبيا سفيد....................100 گرم

سيب‌زميني.........................3 عدد كوچك

ليموعماني..................4 عدد

سير.....................يك بوته

رب گوجه‌فرنگي.....................2 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

 

 

روش‌تهیه

گوشت را شسته و به تكه‌هاي درشت خرد کرده و با پياز درسته، مغزهای پودر شده، زردچوبه، فلفل و لوبيا سفيد خيس كرده مخلوط نموده و بپزيد. بعد از پختن گوشت، پياز درسته را خارج کرده و سيب‌زميني، ليموعماني، سير، رب گوجه‌فرنگي و نمك را اضافه کرده و با حرارت ملايم، آبگوشت را جا بيندازيد و در ظرف ریخته و با نان، سبزي و ... سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آبگوشت، طرز تهیه آبگوشت، غذای ایرانی، طرز تهیه تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز