مواد لازم برای 4 نفر
پنير موتزارلا................150 گرم، ورقهای
بادنجان درشت بدون تخم......................2 عدد
نمك و فلفل سياه...................به ميزان لازم
ريحان...................30 گرم
گوجهفرنگی سفت..................2 عدد، کوچک
روغن مايع....................2 قاشق سوپخوري
بادامزميني..................2 قاشق سوپخوري، نيمكوب
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر
مواد لازم براي سس
روغن زيتون........................4 قاشق سوپخوري
سركه بالزاميك...................يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي....................2 قاشق سوپخوري
آبليمو.....................يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل......................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی
روشتهیه
ساقهی بادنجان را جدا كرده و از طول به صورت ورقههاي 5 ميليمتري ببريد. لايهي اول و آخر را دور بيندازيد. يك قابلمه آبنمك را به جوش آورده و ورقههاي بادنجان را 2 دقيقه در آن بجوشانيد تا نرم شوند، سپس آبكش كرده و با حوله كاغذي خشك كنيد. بادنجانها را به شكل صليب روي هم قرار داده و كمي نمك و فلفل بزنيد، سپس در مركز آن به ترتيب يكچهارم ورقه پنير، يكي دو برگ ريحان و يك حلقه گوجهفرنگي و يكچهارم ورقه پنير قرار داده و لايهي زيرين بادنجان را روي آن بسته و لايهي بعدي را هم روي آن ببنديد. سپس بقچهها را 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شوند.
براي تهيهي سس همهي مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد. گريل را داغ كرده و روي آن را با قلم روغن بماليد و هر طرف آن را 5 دقيقه گريل كنيد تا برشته شود. سپس بقچهها را در ظرف چيده و سس را روي آن داده و بادامزميني را روي آن بپاشيد.