Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 03:31

6
بهمن
بقچه‌ی بادمجان

بقچه‌ی بادمجان

ساقه‌ی بادنجان را جدا كرده و از طول به صورت ورقه‌هاي 5 ميلي‌متري ببريد. لايه‌ي اول و آخر را دور بيندازيد. يك قابلمه آب‌نمك را به جوش آورده و ورقه‌هاي بادنجان را 2 دقيقه در آن بجوشانيد تا نرم شوند، سپس آبكش كرده و با حوله كاغذي خشك كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

پنير موتزارلا................150 گرم، ورقه‌ای

بادنجان درشت بدون تخم......................2 عدد

نمك و فلفل سياه...................به ميزان لازم

ريحان...................30 گرم

گوجه‌فرنگی سفت..................2 عدد، کوچک

روغن مايع....................2 قاشق سوپخوري

بادام‌زميني..................2 قاشق سوپخوري، نيم‌كوب

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر

 

 

مواد لازم براي سس

روغن زيتون........................4 قاشق سوپخوري

سركه بالزاميك...................يك قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي....................2 قاشق سوپخوري

آب‌ليمو.....................يك قاشق سوپخوري

نمك و فلفل......................به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی

 

 

 

روش‌تهیه

ساقه‌ی بادنجان را جدا كرده و از طول به صورت ورقه‌هاي 5 ميلي‌متري ببريد. لايه‌ي اول و آخر را دور بيندازيد. يك قابلمه آب‌نمك را به جوش آورده و ورقه‌هاي بادنجان را 2 دقيقه در آن بجوشانيد تا نرم شوند، سپس آبكش كرده و با حوله كاغذي خشك كنيد. بادنجان‌ها را به شكل صليب روي هم قرار داده و كمي نمك و فلفل بزنيد، سپس در مركز آن به ترتيب يك‌چهارم ورقه پنير، يكي دو برگ ريحان و يك حلقه گوجه‌فرنگي و يك‌چهارم ورقه پنير قرار داده و لايه‌ي زيرين بادنجان را روي آن بسته و لايه‌ي بعدي را هم روي آن ببنديد. سپس بقچه‌ها را 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شوند.

براي تهيه‌ي سس همه‌ي مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد. گريل را داغ كرده و روي آن را با قلم روغن بماليد و هر طرف آن را 5 دقيقه گريل كنيد تا برشته شود. سپس بقچه‌ها را در ظرف چيده و سس را روي آن داده و بادام‌زميني را روي آن بپاشيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: بادمجان، بادمجان شکم پر تعداد بازديد: 185 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز