Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 8 خرداد 1401 - 01:34

3
بهمن
پتيله پلو

پتيله پلو

ماش را بپزيد و روي آن آب سرد بريزيد تا پوستش كنده شود.

مواد لازم

ماش......................يك‌دوم پيمانه

گندم....................يك‌دوم پيمانه

برنج..................3 پيمانه

زعفران، نمك، فلفل و روغن...................به ميزان لازم

رشته پلويي..................يك‌ و يك‌سوم بسته يا 100 گرم

گردو....................10 عدد

كشمش.................1 تا 2 پيمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

ماش را بپزيد و روي آن آب سرد بريزيد تا پوستش كنده شود.

گندم را بپزيد. آب را جوش بياوريد و برنج و نمك را در آن بريزيد و بجوشانيد. اواخر پخت در 5 دقيقه آخر رشته را اضافه كنيد. گندم و ماش پخته را نیز اضافه كنيد و برنج را در آبكش بريزيد و دم كنيد. كشمش و گردوی نيمكوب را سرخ كنيد و روي برنج را با كشمش، گردو، روغن و زعفران تزيين كنيد.

نکته:

 گندم و ماش را مي‌توانيد لابه‌لاي برنج نيز دم كنيد.

 گردوها را مي‌توانيد نيمكوب نكنيد و بصورت درسته روي برنج را با آن تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، انواع پلو، آشپزی آسان، پلو، غذای فوری، طرز تهیه تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز