Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:00

2
بهمن
خورش انار دانه مسما

خورش انار دانه مسما

ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ كنيد تا تغییر رنگ دهد، سپس بگذارید با آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزد.

مواد لازم

ران مرغ................... 2 عدد

روغن..................... به مقدار لازم

آب.................به میزان لازم

نمک، فلفل و زرد چوبه..................... به مقدار لازم

پیاز متوسط........................يك عدد

انار ترش یا ملس.....................2 عدد کوچک یا يك عدد بزرگ

نعناع و خالواش خشک..................  2 قاشق غذاخوری سر پر

شکر......................... یک قاشق مرباخوری برای چاشنی

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ كنيد تا تغییر رنگ دهد،  سپس بگذارید با آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزد.

پیاز را سرخ کرده سپس دانه‌های انار و سبزی خشک را به آن اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا نسوزد و در صورت تمایل می‌توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی هم استفاده کنید بعد این مواد را به مرغ پخته شده فوق بیفزایید و پس از کمی جوشیدن میزان ترشی آن را بسنجید و در صورت زیاد ترش بودن هم برای ملس کردن آن می‌توانید از شکر استفاده کنید که طعم مطلوبی را به خودش خواهد داد و پس از جا افتادن و روغن انداختن، خورش را در ظرف مورد نظر قرار داده و همراه با چلو یا کته نوش جان کنید.

نكته: اگر سبزی محلی خالواش در دسترس نداشتید، می‌توانید فقط از نعناع هم استفاده کنید و فقط مواظب باشیدکه مقدار آن زیاد نباشد و هنگام تفت دادن هم نسوزد که خورش را تلخ خواهد کرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورش، فسنجان، طرز تهیه تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز