Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:02

1
بهمن
خورش رنگین‌کمان

خورش رنگین‌کمان

روغن را داخل تابه ریخته، پیاز سرخ شده و مرغ را با هم تفت داده و از تابه خارج کنید. بعد به ترتیب هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت، کرفس، قارچ و گوجه‌فرنگی را آرام آرام و در حدی که مواد پخته شود، تفت دهید. در اتمام گوشت، پیاز تفت داده شده

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

روغن مایع.....................یه مقدار لازم

پیاز سرخ شده.....................یک قاشق سوپخوری

گوشت مرغ پخته و خلال شده.....................یک و یک‌دوم پیمانه

هویج خرد شده..........................یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی........................یک‌دوم پیمانه

ذرت......................یک‌دوم پیمانه

کرفس خرد شده..........................یک پیمانه

قارچ ورقه شده.......................یک پیمانه

گوجه‌فرنگی فیله شده.......................یک‌دوم پیمانه

سویاسس......................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

روغن را داخل تابه ریخته، پیاز سرخ شده و مرغ را با هم تفت داده و از تابه خارج کنید. بعد به ترتیب هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت، کرفس، قارچ و گوجه‌فرنگی را آرام آرام و در حدی که مواد پخته شود، تفت دهید. در اتمام گوشت، پیاز تفت داده شده و سویاسس را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. ولی دقت کنید مواد له نشود و شکل ظاهری خورش به هم نخورد. این غذا فقط با تفت دادن پخته می‌شود. از گوشت قرمز یا میگو هم می‌توانید استفاده کنید. برای پخت این غذا حرارت باید نسبتاً تند و یکنواخت باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورشت، طرز تهیه، انواع خورشت تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز