Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:18

30
دی
خورش زردك

خورش زردك

گوشت را همراه با پيازداغ تفت داده و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد و همراه با فلفل آن را بپزيد.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت خورشي يا ماهيچه.............................300 تا 500 گرم

پيازداغ .........................3 قاشق سوپخوري

زردچوبه.........................به مقدار لازم

زردك.....................4 تا 5 عدد

روغن......................به مقدار لازم

آلو ......................10 تا 15 عدد

زعفران، نمك، فلفل............................به ميزان لازم

آب‌ليمو و شكر..........................در صورت تمايل

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

گوشت را همراه با پيازداغ تفت داده و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد و همراه با فلفل آن را بپزيد.

زردك‌ها را بشوييد و پوست آن‌ها را با پوست‌كن بگيريد. سپس نگيني ريز خرد کرده و سرخ كنيد. آلوها را بشوييد و خيس كنيد.

بعد از پخت گوشت، زردك‌هاي خرد شده و سرخ شده را همراه با آلو، آب آن و زعفران به گوشت‌ها اضافه كنيد و خورش را جا بيندازيد. نمک غذا را اندازه کرده و اگر لازم بود، طبق ذائقه، آب‌ليمو و شكر اضافه كنيد و بعد از جا افتادن با پلو سرو كنيد.

بیشتربخوانید:

 

 

نکته:

 زردك همان هويج محلي مي‌باشد و رنگ زرد دارد.

 خورش زردك را مي‌توان بدون آلو با آبغوره و شكر يا با آب‌ليمو و شكر پخت.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، طرز تهیه، خورشت هویج تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز