Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:38

29
دی
خورش گردو

خورش گردو

گردو را بلغوري خرد كنيد. 2 پيمانه آب به آن اضافه کرده و با شعله كم بگذاريد تا بجوشد و به روغن بیافتد. سير له شده را با روغن تفت دهيد تا كرم‌رنگ شود و سپس گوجه‌فرنگي خرد شده را اضافه كنيد و 15 دقيقه تفت دهيد

مواد لازم

مغز گردو........... يك و يك‌دوم پيمانه

سير.........................2 تا 3 پر

روغن.........................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگي.......................500 گرم

آب‌غوره................. يك‌چهارم پيمانه

نمك و فلفل.....................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

گردو را بلغوري خرد كنيد. 2 پيمانه آب به آن اضافه کرده و با شعله كم بگذاريد تا بجوشد و به روغن بیافتد. سير له شده را با روغن تفت دهيد تا كرم‌رنگ شود و سپس گوجه‌فرنگي خرد شده را اضافه كنيد و 15 دقيقه تفت دهيد تا آب آن تبخير شود.

گردو را به گوجه‌ها اضافه كنيد. در صورت نياز قدري آب به خورش اضافه کرده، سپس آب‌غوره و نمك و فلفل اضافه كنيد و 5 تا 10 دقيقه با شعله كم بگذاريد بجوشد.

نكته: به اين خورش آب‌ليمو يا سركه اضافه نكنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: انواع خورش، فسنجان، طرز تهیه، خورش گردو، طرز تهیه خورش گردو تعداد بازديد: 173 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز