Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:53

29
دی
خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی

آبلپه را خالي کرده و بپزيد و بعد از آبکش کردن کنار بگذاريد. کدوها را نگيني خرد کرده و با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد. پياز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد و به صورت کوفته‌ريزه درآوريد.

مواد لازم

لپه.........................یک دوم پیمانه، خیس کرده

کدوحلوایی پوست گرفته و خرد‌شده500..................... گرم

روغن.....................به مقدار لازم

پیاز.......................یک عدد

گوشت چرخ کرده........................200 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه.....................به میزان لازم

آرد....................به میزان لازم

گوشت گوسفند خورشی......................250 گرم

پیازداغ.........................2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز.......................به میزان لازم

زعفران..........................به میزان لازم

ادویه خورشی...................یک دوم قاشق چایخوری

ماست چکیده.........................350 تا 400 گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

آبلپه را خالي کرده و بپزيد و بعد از آبکش کردن کنار بگذاريد. کدوها را نگيني خرد کرده و با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد. پياز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد و به صورت کوفته‌ريزه درآوريد. در يک سيني آرد بپاشيد و کوفته‌ريزه‌ها را در آن گذاشته و کمي بغلتانيد تا به هم نچسبند. بعد با کمي روغن در يک تابه تفت داده و کنار بگذاريد.

گوشت‌هاي خورشي را در يک قابلمه تفت دهيد. پيازداغ را اضافه کنيد همراه با گوشت تفت دهيد تا آب آن کم شده و سرخ شود همراه با زردچوبه، نمک و فلفل با کمي آب، گوشت را بپزيد. تمام مواد آماده شده، گوشت‌خورشي، لپه، کدوحلوايي و کوفته ريزه را لابه لا در يک قابلمه روي هم بچينيد و روي آن کمي آب همراه با آب باقيمانده گوشت پخته‌شده، کمي زعفران و ادويه خورشي بريزيد و خورش را جا بيندازيد. وقتي خورش کم‌آب و جا‌افتاده شد، ته ظرف سرو غذا را ماست چکيده بماليد و خورش را روي آن بريزيد.  روي خورش را نيز ماست چکيده بريزيد به صورتي که خورش در زير ماست پنهان شود و روي آن را تزيين کرده و همراه با نان يا برنج سرو کنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، انواع خورشت، خورش کدو حلوایی تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز