Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:50

26
دی
پاستی لیو

پاستی لیو

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی تفت دادن نمک،فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

مواد لازم  برای 6 نفر

روغن .......................۳ قاشق سوپخوری

پیاز....................... ۱ عدد

سیر.......................۲ حبه

گوشت چرخکرده ......................۴۰۰ گرم

نمک و فلفل .....................  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ....................  ۵ قاشق سوپخوری

پاستا پنه پخته .......................۲۰۰ گرم

تخم مرغ ...................... ۲ عدد

ماست خامه‌ای ............................ ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا.............    ۱۰۰ گرم

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

پوره سیب و انبه

 

 

روش‌تهیه

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی  تفت دادن نمک،فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم مرغ،ماست و نیمی از پنیر را روی مواد گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۴۵تقریبی دقیقه بپزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، پنیر موزارلا، طرز تهیه پاستا، پیش غذا، پاستی لیو، غذای فست فودی تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز