مواد لازم برای 6 نفر
روغن .......................۳ قاشق سوپخوری
پیاز....................... ۱ عدد
سیر.......................۲ حبه
گوشت چرخکرده ......................۴۰۰ گرم
نمک و فلفل ..................... به میزان لازم
رب گوجه فرنگی .................... ۵ قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته .......................۲۰۰ گرم
تخم مرغ ...................... ۲ عدد
ماست خامهای ............................ ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا............. ۱۰۰ گرم
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
پوره سیب و انبه
روشتهیه
روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی تفت دادن نمک،فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم مرغ،ماست و نیمی از پنیر را روی مواد گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۴۵تقریبی دقیقه بپزید.