مواد لازم
پياز ..................يك عدد، متوسط
روغن...................به میزان لازم
فلفل قرمز، نمك و زردچوبه.................به ميزان لازم
گوشت گوسفند تکه شده.................نيمكيلوگرم، پخته
لپه....................2 قاشق سوپخوري، پخته شده
برنج خيس شده...................يكچهارم پيمانه
سيبزميني پشندي ريز.................3 عدد
تره ساطوري................5 ساقه
تخممرغ درسته...................2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قلیه دزفولی
روشتهیه
پياز را تفت دهید تا طلايي شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خيس شده را نیز اضافه كرده و بعد از نرم شدن برنج، سيبزميني پشندي را به صورت درسته داخل غذا بریزید. سپس ترههاي ساطوري را نیز افزوده و بعد از چند جوش، تخممرغها را روي آن بشكنيد.
نکته: اين غذا مربوط به شهر اروميه است.