Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:49

25
دی
قَيلِه شورباسی

قَيلِه شورباسی

پياز را تفت دهید تا طلايي شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خيس شده را نیز اضافه كرده و بعد از نرم شدن برنج، سيب‌زميني پشندي را به صورت درسته داخل غذا بریزید.

مواد لازم

پياز ..................يك عدد، متوسط

روغن...................به میزان لازم

فلفل قرمز، نمك و زردچوبه.................به ميزان لازم

گوشت گوسفند تکه شده.................نيم‌كيلوگرم، پخته

لپه....................2 قاشق سوپخوري، پخته شده

برنج خيس شده...................يك‌چهارم پيمانه

سيب‌زميني پشندي ريز.................3 عدد

تره ساطوري................5 ساقه

تخم‌مرغ درسته...................2 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه دزفولی

 

 

 

روش‌تهیه

پياز را تفت دهید تا طلايي شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خيس شده را نیز اضافه كرده و بعد از نرم شدن برنج، سيب‌زميني پشندي را به صورت درسته داخل غذا بریزید. سپس تره‌هاي ساطوري را نیز افزوده و بعد از چند جوش، تخم‌مرغ‌ها را روي آن بشكنيد.

نکته: اين غذا مربوط به شهر اروميه است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، قلیه تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز