مواد لازم
ران مرغ....................2 عدد
پیازداغ......................یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل......................به میزان لازم
مغز گردو........................250 گرم
قیسی بدون هسته...................10 عدد
کشمش.........................یک پیمانه
رب انار....................2 قاشق سوپخوری
شکر.....................به میزان لازم
زعفران........................یک قاشق غذاخوری
روغن.......................به میزان لازم
خلال بادام.........................به میزان لازم برای تزئینن
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه
روشتهیه
مرغها را کمي سرخ کنيد و همراه با پيازداغ، نمک و فلفل بپزيد. گردو را آسياب يا چرخ کنيد و اواسط پخت به مرغها بيافزاييد. قيسي را کشمش را سرخ کرده و همراه با ربانار به خورش اضافه کنيد و خورش را جا بياندازيد. شکر و زعفران خورش را اندازه کنيد و بعد از جا افتادن کمي خلال بادام روي آن ريخته، همراه با پلو سرو کنيد.
نکته: چون متنجن معمولاً با مرغابي پخته ميشود و مرغابي در دسترس همه نيست از ران مرغ که گوشت نرمي دارد براي اين خورش استفاده کنيد.
منبع : شور و شیرین