Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:05

24
دی
روتی مرغ

روتی مرغ

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

مرغ.................1 عدد (900 گرم)

نمک و فلفل.................... به میزان لازم

پیاز خرد کرده.................... 1 عدد کوچک

فلفل دلمه خرد کرده .....................1 عدد کوچک

سیر................... 3 حبه

روغن.................. به میزان لازم

سبزیجات معطر............... به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

پیاز ریز خرد کرده.................. 200 گرم

رب‌گوجه‌فرنگی.................... 100 گرم

سرکه.................... 2 قاشق سوپخوری

شکر...................... 50 گرم

آب مرغ...................300 گرم

نمک و فلفل.................. به میزان لازم

ترخون خشک................ 3 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش تهیه

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود. اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 40 دقیقه آن را بپزید.

روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آن‌گاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید. حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مرغ شکم پر، پخت مرغ تعداد بازديد: 402 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز