تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
مرغ.................1 عدد (900 گرم)
نمک و فلفل.................... به میزان لازم
پیاز خرد کرده.................... 1 عدد کوچک
فلفل دلمه خرد کرده .....................1 عدد کوچک
سیر................... 3 حبه
روغن.................. به میزان لازم
سبزیجات معطر............... به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
پیاز ریز خرد کرده.................. 200 گرم
ربگوجهفرنگی.................... 100 گرم
سرکه.................... 2 قاشق سوپخوری
شکر...................... 50 گرم
آب مرغ...................300 گرم
نمک و فلفل.................. به میزان لازم
ترخون خشک................ 3 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روش تهیه
مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود. اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 40 دقیقه آن را بپزید.
روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آنگاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید. حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی